Voor wie werkt Orato

Relatie Orato is een multidisciplinair centrum voor ouderschap en relaties. Ons team van relatietherapeuten, bemiddelaars en ouderschapscoördinatoren staat voor je klaar als je relatie onder druk staat.

Is de liefde in je relatie bekoeld? Begrijp je je partner niet meer? Maken discussies en ruzies deel uit van jullie dagelijkse routine? En wil je dat patroon doorbreken en aan je relatie bouwen? Ervaar je problemen in je (nieuw samengesteld) gezin, maar wil je er alles aan doen om de relatie te redden en je beter te voelen in je gezin? Dan staan onze relatietherapeuten en gezinsbegeleiders voor je klaar.

Is je relatie definitief voorbij? Hebben jij en je partner beslist om te scheiden? Dan staan jullie voor een onzekere periode. Of je nu getrouwd bent of wettelijk of feitelijk samenwoont, scheiden betekent emoties, onrust, verdriet, verwarring, onzekerheid, spijt, onmacht en soms ook opluchting. De juiste beslissingen nemen is op zo’n moment een hele uitdaging. Maar alles wat jij en je ex-partner afspreken, is bepalend voor jullie toekomst én die van jullie kinderen. Daarom streven we er als erkende scheidingsbemiddelaars naar om jullie met respect voor elkaar te laten scheiden. we begeleiden jullie door het volledige scheidingsproces.

Merken jullie dat je als gescheiden ouders soms er niet goed in slaagt om te communiceren? Moeten de afspraken over de kinderen, die in het begin zo goed werkten, toch eens herbekeken worden? Onze erkende familiale bemiddelaars staan jullie graag bij met ouderschapsbemiddeling.

Ben je verwikkeld in een vechtscheiding? Merk je dat je voor elke beslissing over je kinderen naar de rechtbank moet? Slaag je er maar niet om te communiceren met je ex-partner over de kinderen? Ook dan kan je bij Orato terecht. Orato biedt als eerste in België ouderschapscoördinatie aan, een nieuwe en zeer gestructureerde methode die een oplossing biedt in situaties van hoog conflictueus ouderschap.

Meer weten over ouderschapscoördinatie?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een expert in uw buurt