Erkend bemiddelaar, systemisch counselor & ouderschapscoördinator

Nele De Keyser 089 / 38 28 50 Hasselt & Bilzen

Nele De Keyser Ik ben Nele De Keyser, bezielster en drijvende kracht van Orato. Als mensen mij vragen om mezelf voor te stellen, antwoord ik dat ik een bemiddelaar, systemisch counselor, ouderschapscoördinator auteur, echtgenote, stiefmama, muzikant, filosoof én criminoloog ben die vaste grond gevonden heeft in Beverst, Bilzen.

Een hele mondvol, maar mezelf samenvatten in één woord, lukt nu eenmaal niet. Dat is voor jou waarschijnlijk niet anders. Want een mens is niet in enkele woorden te vatten. We zijn complexe wezens vol emoties die verschillende rollen hebben. Dat besef is trouwens ook de reden waarom wij bij Orato doen wat we doen.

Deskundige begeleiding en advies

Orato betekent voor mij een plaats waar ik met andere gedreven professionals mensen kan helpen. Ik heb een opleiding tot bemiddelaar en ouderschapscoördinator gevolgd, omdat ik met mensen, communicatie en relaties wilde werken. Om mijn eigen bagage te vergroten én om mensen nog deskundigere begeleiding en advies te geven, startte ik met een opleiding rond contextgerichte zorg. Daardoor kan ik systeemgericht werken met individuen, ouders, jongeren, gezinnen en groepen. Zeggen dat ik mijn job graag doe, is een understatement.

Wil je meer weten over mijn ervaring en expertise als erkend bemiddelaar en ouderschapscoördinator?
Neem dan contact met me op.

Vind een expert in je buurt