Erkend bemiddelaar

Nathalie Stevens 03 / 376 46 94 Antwerpen

NathalieStevens Ik ben mama, ex-partner en maatschappelijk werker van opleiding. Mijn eerste stappen in het werkveld zette ik als pleegzorgbegeleidster, nadien contextbegeleidster om uiteindelijk te landen bij een centrum voor leerlingen begeleiding.

Door mijn persoonlijke ervaring met bemiddeling, heb ik er ook voor gekozen om zelf de opleiding tot erkend bemiddelaar te volgen. Het is een krachtige manier van mensen terug grip te laten krijgen op hun situatie en een kader te geven om op terug te vallen als het moeilijk gaat.

Grip krijgen op de situatie

In conflictsituaties worden mensen overspoeld door verschillende emoties en voelen ze zich vaak machteloos. Die machteloosheid zorgt ervoor dat mensen hun beslissingen uit handen geven. Ik vind het belangrijk om mensen terug grip te laten krijgen op hun situatie, zodat ze tot een door beide partijen gedragen aanvaardbare oplossing kunnen komen.

Bij gezinnen staan ook steeds de kinderen centraal. Er komen vragen zoals: Hoe zeggen we tegen onze kinderen dat we gaan scheiden? Welke regeling is nu het beste voor onze kinderen? Wat hebben onze kinderen nodig? Door ex-partners de bril van ouders te laten opzetten, kunnen we een antwoord op deze vragen beginnen zoeken.

Contact opnemen


Contact opnemen met: Nathalie Stevens

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een expert in je buurt