Erkend bemiddelaar

Karolien Verstraelen 03 / 376 46 82 Zoersel

Karolien Verstraelen Mijn missie is al van kleins af aan mensen helpen en ondersteunen in moeilijke momenten. Ik ben constant op zoek naar een diepgaande connectie, dit met de nodige betrokkenheid en positiviteit. In 2010 studeerde ik af als master in de criminologische wetenschappen. Hierna begon ik te werken in de sector van Bijzonder Jeugdzorg. Hierin was het heel belangrijk moeilijke onderwerpen, de conflicten, hoe hiermee om te gaan en de communicatie te faciliteren.

Hierop volgend ben ik 8 jaar aan de slag geweest bij een HR-bedrijf als career counselor en de laatste 3 jaar als verantwoordelijke van een 40-koppig team, waarin bemiddeling tussen partners en collega’s één van de hoofdtaken was geworden. In april 2018 heb ik de omslag gemaakt naar lifecoaching, stress en burn-out coaching en loopbaanbegeleiding. In 2019 heb ik me verder ontwikkeld als erkend familiaal bemiddelaar. Hiervoor heb ik de opleiding gevolgd en afgerond te Interactie Academie in Berchem. Kinderen, jongeren en gezinnen zijn een constante in mijn ervaringen.

Conflicten in familiale kring en privésfeer komen vaker voor dan je denkt. Als partijen er zelf niet uit geraken, kan extra hulp aangewezen zijn. Ook ikzelf heb dit persoonlijk mogen ervaren. Als ex-partner kan ik mij inleven in de moeilijke situaties waarin ex-partners zich kunnen bevinden. Als mama van een fantastische dochter, moet er extra aandacht zijn voor de kinderen in het gezin. Met mijn professionele ervaring en levenservaring gaan we samen op zoek naar hulpmiddelen en antwoorden.

Via een individueel op maat gemaakt traject help ik jullie de antwoorden te vinden die binnen jullie eigen kracht liggen. Ik geloof in jullie en zal jullie met een kritische blik af en toe uitdagen naar meer. Dit traject is vaak de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven. Mijn taak is om jullie de hulpmiddelen en technieken mee te geven om te komen tot evenwichtig afspraken. Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de problemen op jullie pad terechtkomen.

Mijn insteek is er één van luisteren, sterktes opzoeken, waarden bepalen en de situatie helpen ombuigen naar constructieve communicatie en leefbare regelingen. Mijn persoonlijk belangrijkste waarden zijn respect, openheid, connectie en empathie.

Contact opnemen


Contact opnemen met: Karolien Verstraelen

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een expert in je buurt