Familiaal bemiddelaar – Brussel

Ilse Snelders 02 / 89 69 299 Brussel & Meise

Ilse Snelders Mijn eerste stappen als bemiddelaar zette ik in de burenbemiddeling. Als burenbemiddelaar was ik er onmiddellijk van overtuigd dat bemiddeling ook in andere omstandigheden een krachtige manier is om tot een échte oplossing te komen. Zo werd ik familiaal bemiddelaar om mensen bij te staan in de relaties die het dichts bij hun hart liggen. Met de hulp van een bemiddelaar ga je op zoek naar een oplossing die bij jou past om de relatie met je (klein)kinderen, (groot/schoon)ouders, ex-partner/samen-ouder, …. in onderling overleg vorm te geven. Met een oplossing die voor jou aanvaardbaar is, kan je ook verder in het leven.Extra aandacht voor kinderen

Tijdens het bemiddelingsproces heb ik speciale aandacht voor de kinderen die betrokken zijn: wat hebben zij nodig om goed in het leven te staan, hoe kunnen zij een relatie met beide ouders uitbouwen? Met mijn levenservaring en de kennis die ik opgedaan over opvoeding, gezinnen en relatie in de opleiding Gezinswetenschapen gaan we samen op zoek naar antwoorden.

De toekomst ligt weer open

Ik hecht ook belang aan hoe jullie in de toekomst met elkaar gaan communiceren: door op tijd met elkaar te praten en hierover afspraken te maken, vermijd je dat een meningsverschil gaat escaleren. Zo kan je de toekomst met meer vertrouwen tegemoet zien.

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een expert in je buurt