Erkend familiaal bemiddelaar & Ouderschapscoördinator

Ilse De Cuyper 03 / 303 72 32 Mechelen & Willebroek & Meise

Ilse De Cuyper Mensen hebben mij altijd al gefascineerd. Daarom startte ik na mijn studies met een professionele carrière in de wereld van human resources. In 2009 had ik behoefte aan een nieuwe uitdaging en ging ik aan de slag als freelancer. Ik werkte veel voor advocaten en zag daar de conflicten die een scheiding met zich meebrengt. Daar kon ik me heel goed mee identificeren op dat moment, want ik ging zelf door een vechtscheiding.

Helpen bij relationele uitdagingen

Door deze persoonlijke en professionele ervaringen ontstond mijn drang om mensen te leren helpen om hun conflicten op te lossen. Ik volgde een opleiding om erkend familiaal bemiddelaar te worden. Vandaag ondersteun ik koppels, (ex-)partners en nieuw samengestelde gezinnen in al hun relationele uitdagingen.

Blik op de toekomst

Ik focus in mijn bemiddeling heel sterk op de toekomst. Ik schep een veilig kader waarin mensen hun emoties kunnen tonen. Ik geef hen de tijd om echt te begrijpen wat er aan de hand is en wat de oorzaken daarvan zijn. Dat begrip is de sleutel tot een gelukkige toekomst.

Extra aandacht voor kinderen

Kinderen nemen een speciale plaats in mijn bemiddeling in. Ik waak erover dat ze niet het slachtoffer worden van de situatie. Zo ga ik samen met alle betrokken partijen op zoek naar een duurzame oplossing waarin iedereen zich kan vinden.

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een expert in je buurt