Diensten

Diensten Heb je behoefte aan advies en juridisch onderbouwde informatie om de gevolgen van je eventuele echtscheiding goed te kunnen inschatten? Heb je besloten om je partner te verlaten en wil je een goede regeling treffen over jullie kinderen of de verdeling van jullie vermogen? Of heb je behoefte aan begeleiding of bemiddeling om problemen binnen je relatie, gezin of familie op te lossen?

Dan delen onze erkende bemiddelaars graag hun expertise en ervaring met jou.

Als onafhankelijke en neutrale bemiddelaar slaan we een brug tussen mensen die met elkaar in conflict liggen. Met open gesprekken leiden we hen tot een constructieve oplossing buiten de rechtbank en zorgen we ervoor dat hun relatie weer leefbaar wordt.

Vanuit een betrokken aanpak begeleiden we individuen, koppels en gezinnen met relationele, gezinsgebonden of familiale problemen. Samen streven we naar hechtere banden, zodat iedereen zich goed voelt in zijn vel én optimaal kan communiceren.

Orato geeft helder, laagdrempelig en betaalbaar juridisch advies in mensentaal over alle uitdagingen en problemen die je als ouder of als deel van een koppel, gezin of familie op je weg kunt tegenkomen.

Als expert in nieuw samengestelde gezinnen geven we ook lezingen over de uitdagingen die een nieuw samengesteld gezin met zich meebrengt.

Wil je meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vind een expert in je buurt