Erkend familiaal bemiddelaar – Oost-Vlaanderen

Andries De Smet 09 / 396 42 25 Gent

Andries De Smet Andries De Smet woont in Gent samen met zijn vriendin en twee zoontjes. Een groot deel van zijn carrière heeft hij gewijd aan filosofie en ethiek. Eerst als moreel consulent bij deMens.nu. Daarna aan de Universiteit van Gent voor zijn doctoraat "De haalbaarheid van globale rechtvaardigheid".

Betrokken

In onze huidige wereld vol conflicten is er een belangrijke rol weggelegd voor bekwame bemiddelaars. Niet alleen bij het oplossen van de ‘grote’ problemen, maar ook – en misschien vooral – bij de ‘kleine’ geschillen tussen (ex-)partners, familieleden en buren.
Vaak worden dergelijke geschillen via een gerechtelijke procedure opgelost, maar deze weg is duur, traag en levert vaak resultaten op die niet door alle betrokken partijen gedragen worden.

Als erkend familiaal bemiddelaar helpt Andries mensen om in alle vertrouwelijkheid zelf tot een akkoord te komen waarin ieder zich kan vinden. Een constructieve, juridisch correcte oplossing op úw maat, dat is waarvoor Andries & Orato zich engageren.

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een expert in je buurt