Erkend familiaal bemiddelaar – Oost-Vlaanderen

Andries De Smet 09 / 396 42 25 Gent

Andries De Smet Ik ben Andries De Smet, erkend familiaal bemiddelaar, filosoof en moraalwetenschapper. Samen met mijn vriendin en onze twee zoontjes woon ik in Gent.

Communicatie herstellen

Wanneer je relatie onder druk staat, lopen de emoties soms zo hoog op dat het moeilijk is om nog respectvol met elkaar te communiceren. Misverstanden, wederzijds onbegrip en frustraties zijn dan vaak het gevolg. Als bemiddelaar help ik jullie om deze situatie te ontzenuwen en de constructieve communicatie te herstellen. We bekijken waar jullie naartoe willen en hoe we daar kunnen geraken.

Als jullie beslissen om uit elkaar te gaan, zoeken we samen via open gesprekken naar een toekomstgerichte oplossing buiten de rechtbank (sneller en goedkoper), in alle vertrouwelijkheid. Er komt heel wat kijken bij een echtscheiding en dat kan soms wat overweldigend zijn. Ik begeleid jullie echter doorheen het hele proces, tot jullie rond alle aspecten (verblijfsregeling kinderen, huis, onderhoudsbijdragen, …) een regeling hebben uitgewerkt waarin iedereen zich kan vinden én die juridisch correct is.

Duurzame oplossing

Ik ben ervan overtuigd dat bemiddeling voor heel veel mensen de manier bij uitstek is om hun conflict op te lossen. Jullie blijven steeds baas over de mogelijke uitkomst, waardoor ieders belangen weerspiegeld worden in een duurzame overeenkomst. Door jullie keuze voor bemiddeling kunnen jullie als ex-partners, maar co-ouders, weer respectvol met elkaar verder, wat voor jullie kinderen van onschatbare waarde is.

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een expert in je buurt